Ting må være praktisk og funksjonell!

Denne måneden har jeg jobbet på å renover sykkelen min så jeg kan være i stand til å begynne å trene igjen. Jeg savner å ge meg ut på milelange turer med sykkel og har skutt for lenge på dette, så nå var det på tide. Nå finnes det ikke lenger noen gyldige unnskyldninger.

Garasjen min er et kaos
Jeg oppdaget imidlertid til min forferdelse at det er et fullstendig kaos i garasjen min, og det var umulig å finne rett på de verktøyene som jeg trengte. Jeg vet ikke hvor lang tid det tok for meg, men det føles utrolig upraktisk! Hvis det er noe jeg hater i denne verden så er det når ting ikke er praktiske og funksjonelle. Derfor bestemte jeg meg for at det var på tide for meg å organisere garasjet, og sagt og gjort så har jeg startet et prosjekt som trolig vil ta hele sommeren for å fullføre. Men det vil være verdt det til slutt!

Den første tanken som slo meg var: ”Hvorfor er alt på gulvet og ikke på veggene?”. Når jeg skal til å organisere så må jeg bruke riktig anleggning for lagring. Jeg har alltid tenkt på å ha mine verktøy synlige, å hengende foran meg, så jeg gikk ut på nettet og søkte på verktøykroker og funnet noen virkelig gode fra ELFA. Dette er den smarteste oppfinnelse jeg vet! På www.bygghjemme.no hadde de ett ganske stort spekter av produkter.

Se bildet nedenfor. Er det ikke hver manns drøm å ha en slik en stilig og praktisk organisering?

Sortering i garaget

Andre planer for sommeren
I tillegg til alt jeg skal fikse hjemme i løpet av sommeren så har jeg faktiskplanlagt å ta en ferie for å hvile meg ogås. Att hvila for meg betyr mye trening, så jeg tenkte at ta litt fjellturer på sensommeren. I august bruker det til å være et behagelig klima for å trene utendørs, så jeg tar det nok da. En idé jeg har er å gå over grensen til Kebnekaise i Sverige og klatre. Er det noen som har erfaring med det, så du er velkommen til å dele med deg.

Men ingenting er skrevet i stein, så jeg vil også gjerne ta imot ideer om ting du kan gjøre hvis du ønsker en ferie som vil kombinere hvile og trening på en god måte. Bare send meg en epost!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *