Om min blogg!

Velkommen skal du være til BergenYards, min personlige blogg! Jeg heter Yannick Kjelstad og bor i verdens fineste by, Bergen. Mange klager over at det er for vått og kaldt her, men for en erkebergenser som meg er det ingen andre steder jeg kunne tenkte meg å bo. Vennene og familien min pleier bare å kalle med ”Yards”, og lurer du på hvorfor? Vel, ta en titt på bloggen min så skal jeg etter hvert gi en forklaring på det!

Her på denne siden kan du lese litt om hva jeg driver på med om dagene. Du kan få høre om jobben min som trucksjåfør, og ikke minst mine hobbyer som trening, ulike idretter og fisking. Sistnevnte er en av mine store lidenskaper, og som kanskje er en fellesnevner for alle som driver med fiske, så er det et tema vi kan snakke om i timesvis. Men vær ikke bekymret om det kaste ut fiskestangen og jakte etter en flott villaks ikke er helt din ting, for jeg kommer til å skrive om en rekke ulike temaer. Her skal det med andre ord være noe for alle!

Hvorfor en blogg?
Mange som kjenner meg lurer nok på hvorfor jeg ønsker å starte denne bloggen nå. Vel, jeg kan avsløre at når jeg var mindre likte jeg godt å skrive. Men ettersom man blir eldre og tiden ikke riktig strekker til, så har ikke det vært noe jeg har tatt meg tid til. Det ønsker jeg å endre litt på nå, og derfor har jeg skapt denne bloggen.

Det er kanskje først og fremst bekjente som kan synes det er gøy å følge med på hva jeg kommer til å skrive om, men jeg håper fortsatt at nye besøkende vil finne noe de synes er artig. Har du noe spørsmål eller noe du lurer på så må du selvsagt bare sende meg en e-post eller legge igjen en kommentar under bloggpostene. Det blir jeg bare glad for og vil gi meg motivasjon til å fortsette å skrive. Har du noen ønsker om temaer jeg kan skrive om så må du bare gi meg en beskjed om det også.