Ny sovesofa og oppussing

Jeg ser på meg selv som en nokså handy person. Fysisk arbeid har vært en stor del av livet mitt og jeg har alltid likt å kunne skru, hamre og fikse på ulike ting. Det var nok derfor ikke noe stor overraskelse at jeg begynte med arbeidet jeg gjorde. Men det er ikke bare på arbeidsplassen jeg liker å dra frem verktøyskassen. Det gjør jeg nemlig titt og ofte på hjemmefronten i tillegg.

Huset vi bor i kjøpte vi som et oppussingsprosjekt, og det har derfor gått ganske så mange arbeidstimer på å fikse det opp slik vi ønsket. Det er fortsatt et arbeid som pågår, og det er stadig nye ting vi vil gjøre. Det siste prosjektet er det ene soverommet vi har som har fått seg en real oppfriskning. Ikke bare har jeg revet gulvet, lagt inn varmekabler og nytt flott parkett, men alt av interiøret har også blitt byttet ut. Det er et forholdsvis lite rom, og jeg har planer om å bruke det som kontor i tillegg fremover. Derfor valgte vi å hive sengen som var der, og i stedet for å kjøpe en ny, valgte vi å kjøpe inn en sovesofa i stedet. Det gjør at jeg kan få plass til både en kontorstol og skrivebord.

For første gang valgte jeg å kjøpe noe slikt stort noe på nettet. I utgangspunktet var jeg litt skeptisk til det, da man ikke kan fysisk ta å føle på varen. Men Trademax hadde et veldig godt utvalgt med gode bilder, så jeg følte at det var godt nok til å forstå hva jeg kjøpte. Det vanskeligste var bare å finne ut hvilken sofa vi skulle kjøpe! De har nemlig et meget stort utvalg som du kan se her: http://www.trademax.no/mobler/sofaer/sovesofaer.

Begynt med styrketrening
Som om jeg egentlig ikke har nok ting å fylle tiden min opp med, med både jogging, fiske, oppussing, familietid og arbeid, har jeg nå også funnet ut at det er på tide å bygge litt mer styrke. Som nok de fleste som er litt oppe i årene kjenner til, forsvinner styrken man hadde som ung veldig lett dersom den ikke opprettholdes. Derfor har jeg fått anbefalt å trene litt styrke noen ganger i uken. Det er ikke helt ukjent for meg, og jeg har hatt medlemskap på treningssentre tidligere, men det er noen år siden jeg har gått regelmessig. Derfor har jeg også booket meg en time med en privat instruktør. Sammen skal vi komme frem til et godt oppsett for meg, og han skal vise meg alle øvelsene skikkelig. Det er nemlig fort gjort å skade seg om man begynner for hardt eller ikke gjør øvelsene skikkelig. Så på tross av at det er ganske så dyrt med en egen instruktør, tror jeg det er en verdt pengene. Når jeg er komfortabel med hva jeg skal gjøre, og har teknikken inne, kommer jeg nok til å gå over på egenhånd. Jeg har også fått med meg en venn av meg som begynner samtidig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *