Nærkontakt på byfjellet

I forrige uke hadde jeg en flott utendørsopplevelse. Hver onsdag har jeg som regel meg en joggetur i en skogsløype som ligger like i nærheten av der jeg bor. Det er forsåvidt en ting jeg elsker med å bo i Bergen, eller byen mellom de syv fjell, at jeg aldri er langt unna en liten skogs/fjelltur. Det er deilig å kunne ta et lite avbrekk fra asfalt og bytilværelse og komme seg ut i naturen.

Løypen jeg tok er langt ifra ukjent for meg, og jeg har jogget der mange ganger. Men det er første gang jeg har truffet på en hel hjortefamilie! At det er mye hjort i området er en kjent sak, men jeg har aldri sett de før. Og det utrolige med det var at de virket ikke så veldig redd for meg heller. De oppdaget meg og var litt på vakt. For et lite øyeblikk så det ut til at de skulle løpe vekk, men de ble faktisk stående å se på meg meg i det som sikkert var en 10-15 minutter før de tuslet av gårde.

Veldig morsomt å kunne komme så nær slike vakre dyr, og det nesten i sin egen bakhage. Siden jeg ble stående å betrakte skapningene ble det ikke akkurat noe rekordtid på meg. Men det gjør ingen verdens ting, for dette er helt klart en joggetur jeg kommer til å huske på i lange tider. Kanskje treffer jeg på de igjen i neste uke? Dersom det skjer skal jeg selvsagt fortelle om det her på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *