Møbler skal være holdbare

Når jeg ser mitt siste innlegg, så skammer jeg meg litt. Jeg skriver faktisk at jeg har gjort mitt siste prosjekt for sommeren der, men det er faktisk en løgn. Jeg har ingen store prosjekter i gang, men det har vært lite arbeid å få til en ny stil i vår stue. Du vet hvordan det er når du blir lei av at alt ser ut som det alltid har gjort? Så følte jeg for stuen.
Inspirert av rustikk innredning
Dette med spartansk innredning eller ”stilig” som de kaller det er ingenting for meg. Jeg liker å ha møbler som tar mye plass, som er grundig gjort og som holder i mange år. Det bør være rustikke verk! Alt dette tullet som er produsert i plast og slikt er bare gjort for brekkasje. Og det er ikke spesielt stilig, heller.
Jeg var ute på jakt etter et nytt sofabord til stuen nå fordi jeg ble lei av det jeg har. Men det gamle bordet er ikke brutt egentlig, da det er en god design som er laget av stål med en marmorplate. Men dette er ikke helt min stil, jeg vil heller ha tre fore stein.
chilli.no funnet jeg det optimale sofabordet. Det er hva jeg kaller ”rustikk design”. Det må være i stand til å håndtere litt uten å sprekke eller skrape seg direkte. Siden syns jeg det var en veldig flott farge på bordet også, ikke sant?

bord

Dette var et veldig fint bord!

Tid for å kjøpe ny fiskestang
Før min jakt etter kveiten har jeg gitt meg ut for å finne en ny fiskestang. De fleste butikker jeg har sjekket er på nettet (jeg liker jo å handle på nettet som dere vet) men jeg var forbi butikkene i byen i forgårs også. Det er vanskelig å vite hva du skal fokusere på. Da jeg leste om det så syntes jeg ikke jeg kunne finne så mye inspirasjon som jeg ønskete.
Fra hva jeg har funnet så langt er det noen av fiskestengene nede som jeg tror de fleste. Men hvis det er noen som kan gi meg et bedre råd, så lytter jeg gjerne.

  • Spinner stang
  • Trolling stang
  • Fluestang

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *