Kunstrottingssofaen James

Vi har kjøpt oss hytte! Jeg er så lykkelig, vi har sett etter hytte kjempelenge, og endelig klarte vi å få tilslag på den vi ville ha. Den er superkoselig, ikke veldig stor, men akkurat passe til vår lille familie med to soverom og sovesofa i stua, og en nydelig beliggenhet rett ved sjøen. Så nå gleder vi oss masse til å tilbringe mesteparten av sommeren der.

Vi har allerede innredet det meste, og hytta har en flott veranda med utepeis og det hele, og det eneste som manglet var hagemøblene. Vi lurte en stund på å ta med oss noen av møblene hjemmefra og kjøre de sørover, men det ble så mye styr med bæring og henger og det hele – pluss at vi gjerne ville ha noe nytt og fresht. Vi har kikket på nettet en stund, vi hadde et budsjett på maks ti tusen, og så etter en sofa som var både behagelig, slitesterk og lettstelt, (som tåler litt matsøl og noen regndråper), pluss at den burde ha litt god plass. Nå har vi funnet en superfin hjørnesofa i kunstrotting med puter og bord hos Trademax (kunstrottingsofaen James heter den), så den er bestilt! Leveres på døra i begynnelsen av mai, så da er vi egentlig klar for både 17. mai og lange sommerdager på hytta fremover!

Eneste som mangler er solkrem og kanskje litt myggspray – det er godt med skog bak hytta – men vi får håpe at myggen ikke er alt for ivrig i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *