Jeg har forstuet foten min da jeg kjørte bmx

For de av dere som ikke vet, har jeg forstuet foten. Det var virkelig en latterlig ting, men jeg skulle kjöre BMX racing med naboens sønn og når vi var ute i skogen så kjørte jeg litt feil og falt av, og deretter stakk foten i noen merkelige posisjon. Så nå er det dessverre ikke så mye trening for min del 🙁 Forrige uke satt jeg i stedet på Internett og stirret på møblene og lurte på om det er på tide å bytte ut noen møbler hjemme…

En Ferrari-rød sofa
Jeg vil ikke si at jeg egentlig har behov for å dra på shopping, men noen ganger kan det være veldig morsomt å fornye seg bare. Jeg søkte litt på sofa i flere farger. Jeg har tenkt på å kjøpe en ekte rød sofa til stuen min, og da jeg fant noen på Internett så ble jeg litt sulten må jeg innrømme. De fleste av mine interiøret er i svart og grå, så noen farger ville vært morsomt, og Ferrari-rød er en klar favoritt 🙂

Det beste utvalget fant jeg på chilli.no som jeg syns hadde et godt utvalg av sofaer (men andre møbler også) med god levering tilbud. Jeg liker ikke at å kjøre en bil med tilhenger og Chilli kunne tilby hjemkjøring. Med min forstuet ankelen, er det ikke så lett heller. Kan ikke kjøre bil selv ens en gang 🙁

Kjernetrening mens foten helbreder
De av dere som kjenner meg vet at jeg egentlig ikke er den typen person som kan sitte stille, så med en forstuet ankel må jeg ennå få trene på en eller annen måte. Jeg blir gal ellers. Nå har jeg valgt å jobbe med å styrke kjernen min i stedet mens foten min helbreder. Mye tid blir brukt på arbeide med mage- og rygg-muskulatur . Ganske fint allikevel å få fokusere så sterkt på enkelte muskelgrupper!

Det jeg mangler er imidlertid å få løpe. Fitness. Det går raskt å miste en trent kondisjon har jeg lagt merke til. Det er virkelig en ferskvare som må trenes hver dag. Men om en uke eller to skal jeg være så sterk igjen at jeg kan prøve en enkel treningsøkt på en kilometer eller to i hvert fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *