Gjørmeløp

Jeg så en artig YouTube video her om dagen om et av verdens mest kjente gjørmeløp, kalt Tough Mudder. Det blir holdt i USA, men det finnes lignende løp som blir satt i stand her i Norge også har jeg hørt. Hvordan endte jeg opp med å se på noe så tilfeldig på YouTube, tenker du kanskje? Vel, jeg har akkurat begynt å jogge regelmessig igjen. Men det å bare trene utholdenhet uten å ha et mål i sikte er for meg nokså kjedelig, så jeg har sett meg om etter noen utfordringer. En bekjent av meg som bor i USA nevnte hvor populært det har blitt med hinderløp der borte, og nevnte derfor Tough Mudder til meg. Og det ser veldig spennedes og artig ut. En kombinasjon av en fysisk og mental utfordring, innpakket i masse moro og underholdning. En vinnende kombinasjon dersom du spør meg!

Planlagt tur til statene
Som jeg nevnte har jeg en venn av meg som flyttet til USA for noen år siden, og trives veldig bra der. Han jobber i fiskeindustrien og er mye offshore. Jeg og min kone har lenge planlagt å dra på besøk, og kanskje vi da kommer til å gjøre det i kombinasjon med et idrettsstevne. Vi får se hva det blir til, ingenting er planlagt enda, men tanken har slått rot, og kjenner jeg mer rett så er det nok ikke lenge før billettene er i boks. Det er jo også blitt så billig å fly til USA nå med Norwegian sin langdistanserute, noe som gjør det ende enklere å komme seg av gårde.

Men snakker om kondisjonstrening, så maser konemor på meg nå at jeg må få på meg joggeskoene og kome meg av gårde. Vi skal nemlig ut på en liten kveldstur. Så da er det vel på tide at jeg avslutter.

Er det kanskje noen av dere lesere som har vært med på noe slikt som Tough Mudder tidligere? Dersom noen vet om noen norske alternativer som skal arrangeres snart, så hadde det vært kjekt om du la igjen en kommentar til meg. Å få litt følelsen for hvordan et stort løp vil være hadde vært svært så moro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *