Fisketuren utsatt

fiskeOppløringsplanen min som jeg snakket om tidligere er endelig klar, og om det er noen trucksjåfører der ute som ønsker å ta en titt på planen min, så må de bare legge igjen en melding i kommentarfeltet. Bare morsomt å kunne danne et større nettverk med andre som er i bransjen. Når to trucksjåfører treffer på hverandre, er det ikke akkurat vanskelig å holde samtalen i gang!

I går traff jeg også på kompisgjengen jeg skal dra på fisketur med. Turen måtte utsettes en liten periode, men vi satser på å dra i helgen om fire uker. Høsten er jo i seg selv en helt perfekt årstid for fiske. Kombinasjonen av å være ute i naturen med alle de flotte høstfargene og den friske høstluften er noe helt unikt. Så jeg gleder meg stort til å endelig dra.

Når man er en ivrig sportsfisker, så bruker man også umåtelig lang tid på å tenke over utstyr og hva sluker som er best. Her har selvsagt alle sin egen mening, og det kan fort føre til ivrige diskusjoner på hvem som har rett! Men før jeg drar har jeg planer om å kjøpe meg en ny stang. Den jeg har nå, har i utgangspunktet vært moden for utskiftning i lang tid nå, men jeg har nesten et litt nostalgisk forhold til den, da den har vært med på mye rart opp gjennom årene. Så derfor har jeg vegret meg litt for å gå til steget å skifte den ut. Men nå har tiden kommet. Fiskestangen skal heller ikke skrotes, og jeg har en nevø av meg jeg tenker å gi den til. Han er kun 12 år, men har begynt å vise interessen for fiske, og da er det selvsagt at Onkel Yannick stiller opp med en fiskestang! Han har også veldig lyst å være med på fisketur, men denne gangen skal vi holde det til en riktig kompistur. Etter hvert har jeg lovet han at han skal få være med, og vi skal nok ta en ettermiddag der vi kan fiske i lokalelven vår. Jeg mener det er viktig for yngre barn å utvikle sunne fritidsaktiviteter som tar dem ut i naturen, og hva kan vel være bedre enn fiske da!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *