Den siste prosjekt for denne sommeren

Nå er jeg her igjen. Foten er forbedret så jeg har begynt å trene igjen, selv om jeg trener med ro nå. Jeg ønsker ikke å risikere å skade meg igjen. Det har vært litt enkle intervalltrening, løpeturer, styrketrening og svømming. Men mye tid har jeg også brukt hjemme hvis jeg skal være ærlig. Når du bor som jeg gjør, er det alltid prosjekter som en bør ta i 🙂

Hagen må tømmes før vinteren
Jeg har begynt å skjære ned våre hekker, luket trærne og rivet vekk alle ugress slik at hagen er klar før vinteren. Gresset skal ryddes opp også. Men da jeg gjorde i orden i lysthuset så slo det meg at vi bør benytte anledningen til å kjøpe nye hage møbler dit nå. Jeg vet at selskapene vanligvis liker å salg av alle sine utemøbler nå i høst, og da jeg sjekket på nettet fant jeg masse gode priser på www.trademax.no. Ved å kjøpe nå kan du spare penger i forhold til om du kjøper dine utemøbler i høysesongen, ikke sant? Og ute på Internett er det også et stort udvalg af hagemøbler slik at du nesten alltid finner noe du liker.

Med høsten kommer tid for fiske igjen
Nå lengter jeg etter høsten fordi da begynner fisket igjen. Jeg skal ut på havfiske i løpet av noen uker allerede. Jeg har skrivet meg opp på å leie en båt fra Herdla som skal bringe meg ut på fiske på havet. Jeg har lest om en fisker som fanget en 26 kilo fisk der ute. Jeg ville gå gale med lykke hvis jeg trakk opp en fisk på 26 kilo, jeg lover!
Tenkt på å bli med i Bergen havfiskeforening, men jeg er usikker på om jeg virkelig har tid til å gi til den. Skal man anta noe så viktig må du være sikker på at du også kan takle og bli involvert, og det er der jeg fortsatt tviler. Jeg tror jeg trenger å tenke på det litt lenger.

En måke

Hvis en måke kan fange en kveite vil jeg også gjøre det 🙂

I mellomtiden som jeg venter på at fisket skal begynne så underholder jeg meg selv i stedet med å lese ulike fiske blogger som jeg har funnet på nettet. Jeg har oppdaget at det finns svært god kunnskap der, med alles små tips som de gir ut. Benytt anledningen til å se rundt etter blogger på nettet hvis du, som meg, er interessert i fiske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *